Kirjastossa..

Hienoa, olen kirjastossa lukemassa. Otin äsken BonAqua pullon laukusta ja ajattelin ottaa pienen kulauksen. Noh, se oli tieten laukussa vähän heilunut ja tulos oli sen mukainen. Juoma kuohui suoraan syliini ja nyt on farkut aivan totaalisen märät haaroista takamukseen. Jee. Tuoliakaan en saanut vaihdettua, kun kaikki on käytössä. Kiva lähteä taapertamaan tenttiin, näytän oikeasti siltä, kuin olisin pissannut housuun :)

 

Tällainen pieni ilmoitus tähän väliin :)  24.10.2011

 

 

 

Tenttiahditus

 

Tänäään olisi tentti sosiaalioikeudesta ja paniikki iskee. 

Tentti alkaa vasta iltapäivällä, joten nyt on aikaa tehdä pieni kertaus muistiinpanoista. Tuntuu etten osaa enkä muista mitään. Toivon todella, että tentti menee läpi.  Noh, onhan aina uusinta mahdollisuus. Aika vain on rajallinen opintopisteiden keräämisessä. Toukokuussa täytyisi olla oikeustieteiden opintoja 50 op kasassa. 

 

Äsken tein kustannuslaskennan tehtäviä ja niistä kyllä pidän. Mukavaa kevyttä laskemista, ei ole vielä kovin vaativia. Tässä siis sulassa sovussa teen liiketalouden tehtäviä ja luen oikeustiedettä :) 


Olisi mukava kuulla kommentteja, jos joku lukijoista opiskelee liiketaloutta tai oikeustiedettä. Mitä opinnoistanne pidätte jne.. :)


Kivaa maanantaita! 24.10.2011

 

 

Koirakuume

 

Minulle on iskenyt koirakuume. Nyt se on tainut tarttua jo mieheenikin. Mieltäni askarruttavat kuitenkin kerrostaloasuminen sekä mahdolliset allergiaoireet. Ei kenelläkään meistä ole allergiaa, mutta jos koiran otettua kuitenkin tulisi oireita. Sitten joutuisi itku silmässä luopumaan perheenjäsenestä. Ja tieten se, että asumme kerrostalossa.  

Nyt olisi siinä mielessä hyvä aika ottaa koira, koska olen paljon kotona. Vaikka opiskelen runsaasti, läsnäoloa koululla ei juuri ole. Oikeustieteen opinnot opiskelen kirjatentteinä ja liiketalouden opinnot ovat verkko-opintoina.

Olen erittäin kiinnostunut espanjanvesikoirasta. Onko kellään kokemusta kyseisestä rodusta? Kuulisin mielelläni kommentteja. 22.10.2011